Ulusal Kanal yeni logosunu tanıttı: Birinci kanal olmak hedefinde yeni logo yayında

Digiturk hedefini başaran Ulusal Kanal yeni adımlar atmaya devam ediyor. Birinci kanal olma hedefini ilan eden kanal yöneticileri, kanalın kuruluşundan bugüne kullanılan logosunun yerine yeni bir logo ile yola devam edeceklerini duyurdu.

Ulusal Kanal yeni logosunu tanıttı: Birinci kanal olmak hedefinde yeni logo yayında

Digiturk platformuna girmeyi başaran Ulusal Kanal yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Birinci kanal olma hedefini ilan eden Ulusal Kanal yöneticileri, kanalın kuruluşundan bugüne kullanılan logosunun yerine yeni bir logo ile yola devam edeceklerini duyurdu.

Kanalın birinciliğe yürümek ve daha çok izlenmek hedeflerini simgeleyen yeni logoyu Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Cengiz, usta spiker ve Ulusal Kanal sunucusu Gülgûn Feyman Budak birlikte tanıttı.

Yeni logoyu görsel yönetmen Turgay Dağ hazırladı. Ulusal yazısındaki büyük U harfi ise 3 farklı mesajı içeriyor:

• Birinci mesaj 'Mıknatıs': Tüm televizyon izleyicilerini ekrana çeken ve toparlayan, birleştiren bir mesaj taşıyor. Aynı zamanda Türkiye'yi birleştiren haber ve programları içeren bir yayın politikasını simgeliyor.

• İkinci Mesaj 'Nal': Ulusal Kanal Digiturk platformuna da girerek Türkiye'nin bütün yayın mecralarında yer almayı başardı. Aynı zamanda logosunu da değiştirdi. Bu adımların uğurlu gelmesini, kanala ve Türkiye'ye uğur getirmesini tarif ediyor.

• Üçüncü Mesaj 'U harfi ile başlayan kelimeler': Ulusal Bağımsızlık, Ulusal Egemenlik, Ulus, Umut, Uğur, Ulak, Uyaran, Uygarlık, Ulu, Ufuk sıfatlarını 'U' harfi ile kodluyor.

# ulusal kanal # hedef # Digitürk # sinan sungur # ü # gülgün feyman budak # gülgün feyman # çağdaş cengiz # logo # Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur # birincilik # mıknatıs # yeni logo # ulusal kanal digitürk # Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Cengiz