FETÖ'cüler Pensilvanya'da birbirine girdi

FETÖ'cüler arasında çatlaklar büyüyor. İnternette paylaşılan habere göre FETÖ elebaşı Gülen'e yakın isimlerden olan Cevdet Türkyol, Osman Şimşek'i Pensilvanya'da dövdü. Şimşek'in malikaneyi terk ettiği doğrulandı.

FETÖ'cüler Pensilvanya'da birbirine girdi

İntenetteki iddiaya göre FETÖ elebaşının Pensilvanya'daki saklandığı yerde FETÖ'cüler birbirine girdi. İnternette dolaşan haberlere göre Gülen'e en yakın isimlerden Cevdet Türkyol, Osman Şimşek'i dövdü.

FETÖ'nün saklandığı yerden ulaşılan bilgilere göre, Osman Şimşek 'ali heyet' adı verilen heyette içinde 'hizmet içinden bir heyet toplansın ve Cevdet abi hakkındaki bu iddialar araştırılsın' yazan mektup okuyor. Okunan mektubun Gülen'e götürülmesi gerekiyor. Kimse cesaret edemezken Osman Şimşek mektubu alıp Gülen'in kapısına geldiğinde Cevdet Türkyolu 'ver şu mektubu bana diyerek' mektubu almaya çalışıyor. Mektubu vermeyen Şimşek ile Türkyolu arasında tartışma büyüyor. Mustafa Özcan olaya dahil olup iki şahsı ayırıyor. Bu olaydan sonda Osman Şimşek kamptan atılıyor. Şimşek'in bu aralar kitap satacak geçimini sağladığı söyleniyor.

Yayınlanan bu habere göre FETÖ'de çatlaklar gittikçe büyüyor.

# fetö # fethullah gülen # örgüt # pensilvanya # osman şimşek # mustafa özcan