Galatasaraylı Marcao ile ilgili yeni gelişme

Galatasaray'da geçtiğimiz Giresunspor maçında Marcao ile takım arkadaşı Kerem arasında gerginlik yaşanmış ve Marcao, Kerem'e şiddet uygulamıştı. Yaşanan olaydan sonra kırmızı kartla oyundan atılan Marcao ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Marcao'yu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Galatasaraylı Marcao ile ilgili yeni gelişme

Galatasaray'da Marcao ile Kerem arasında yaşanan gerginlik Süper Lig'de haftaya damga vurdu.

Sarı-kırmızılıların Giresunspor ile oynadığı mücadelede iki takım arkadaşı saha içinde tartışmaya başlamış, Brezilyalı savunmacı Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulamıştı.

Karşılaşmanın hakemi VAR'da izlediği pozisyonun ardından Marco'yu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Kerem de Fatih Terim'in tercihiyle oyundan alınarak yedek kulübesine oturdu.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) da konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre hukuk müşavirliği, Galatasaray'ın GZT Giresunspor ile yaptığı maçtaki hareketi nedeniyle Marcao'nun tedbirli olarak PFDK'ye sevkine karar verdi.

# Galatasaray # TFF # Türkiye Futbol Federasyonu # pfdk # giresunspor # Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu # Marcao # Giresunspor maçı