İntibak davası yarın! Emekliye 355 liraya varan zam gelebilir

Emekliler için güzel haberse yarın gelebilir. Ankara'da yarın milyonlarca emekliyi ilgilendiren intibak davası görülecek. Davadan olumlu karar çıkarsa, milyonlarca emeklinin maaşına 355 TL'ye varan zammın yolu açılacak.

İntibak davası yarın! Emekliye 355 liraya varan zam gelebilir

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yarın görülecek intibak davasında. Eğer davadan olumlu karar çıkarsa, emeklilerin maaşına 355 TL'ye varan zammın yolu açılacak.

Milyonlarca emekli intibak yasasının çıkmasını bekliyor. Çünkü emekliler, aynı primi ödemelerine karşın, farklı tarihlerde emekli olduklarından birbirinden farklı maaş alıyorlar. Ve maaşlar arasında bu adaletsizliğin giderilmesi için intibakın hayata geçmesini istiyorlar.

2000 yılı sonrası emekli olan 7 milyon kişinin umudu yarın görülecek dava. Yarın, İşçi, Memur ve Bağ-Kur Emeklileri Derneği tarafından açılan intibak davasında karar zamanı. Ankara 8'inci İş Mahkemesi'nde görülecek davadan olumlu bir karar çıkarsa, emeklinin beklediği intibak için yasal düzenleme yapılabilir. Ve emekli aylıklarına 50 TL ile 355 TL arasında artış gelebilir.

ulusalkanal.com.tr

# zam # yarın # intibak davası # emekliye # 355 liraya varan