Menekşe hamile! Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 13. bölümde neler yaşandı?

Sefirin Kızı dizisi dün akşam yeni bölümü ile sevenleriyle buluştu. İzleyicilerin en başından beri beklediği sahne dün yaşandı ve Sancar gerçeklere ulaşmanın sancısı ve Nare’ye olan aşkıyla savrulmaktadır. Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 13. bölümde neler yaşandı?

Menekşe hamile! Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 13. bölümde neler yaşandı?

Sefirin Kızı'nın dün akşamki bölümünde; Sancar’ın “Nare” deyişiyle yıllar sonra nefes alan Nare, adaletin değil merhametin sesine kulak verir. Onu yıllar önce kovan Sancar’ın pişmanlık acısıyla hemhal olur, onu göğsüne basar. İki can beraber ağlayıp beraber kanarlar. Ama ne Nare Sancar’ı affedebilir, ne de Sancar Efe kendisini.

Sancar, vicdan mahkemesinde hem Akın’ın hem de kendisinin kalemini kırar. Var gücüyle Akın’ı aramaya başlar. Akın ise, Müge’nin elinde işkencelerin en büyüğünü çekmektedir.

Menekşe, Kavruk’un söz merasiminde Nare ve Gediz’e büyük bir iftira atar. Sancar bir kez daha kıskançlığının kurbanı olup Nare ve Gediz’in de kalemini kıracağı yerde Menekşe’nin bu işi yaptığını anlar ve ansızın Menekşe’nin elinden telefonunu çekip alır. Menekşe’nin abisini Nare’nin peşine taktığını öğrenir. Ve Menekşe’yi herkesin ortasında kovar fakat Menekşe öylece çekip gitmez. Nare’nin saçlarına yapışan Menekşe, Nare’nin çelmesi ile yere yuvarlanır. Elvan ise artık Menekşe’nin yaptıklarına dayanamayıp Menekşe’ye meydan dayağı çeker.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Gediz’in artık Nare’yle evlenme isteğini Sancar’a söylediği görülüyor!

SEFİRİN KIZI 14. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Sancar # Sefirin Kızı # Gediz # sefirin kızı izle # Nare