Can Ataklı'dan iddia: ''İBB yönetimi beni Tele1'den kovdurmaya çalıştı''

Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı, dünkü yazısında İSPARK'ın zarar ettiğine dikkat çekmiş ve içinde bulundukları durumdan ötürü konkordato ilan edebileceğini ifade etmişti. Bugünkü yazısında da yeni iddialarda bulunan Can Ataklı, ''İBB yönetimini saran çetemsi bir şey var. İhbarlar yaptılar, patronları aradılar, 'atın bu adamı' dediler'' ifadeleriyle, İBB yönetiminin kendisinin Tele1 kanalından kovulması için baskı yaptığını söyledi.

Can Ataklı'dan iddia: ''İBB yönetimi beni Tele1'den kovdurmaya çalıştı''

Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı, dün kaleme aldığı İSPARK konusuyla gündeme gelmişti. Can Ataklı ''İSPARK'ı bekleyen büyük tehlike'' başlıklı yazısında, İSPARK yöneticisiyle olan konuşmasını aktarmış ve şirketin zararının iki yıl içinde 115 milyon liraya çıktığını ve İSPARK'ın konkordato ilan edebileceğini ifade etmişti.

Can Ataklı'nın yazısı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Korkusuz yazarı Can Ataklı’nın bugün İSPARK konusunda yazdığı yazı baştan sona yanlıştır. Siz, onun gazeteci olarak yapmadığını yapıp İSPARK web sitesinden denetlenmiş rakamlara ulaşabilirsiniz. 2021 yılında İSPARK pandemiye rağmen kâra geçecektir. Yıl sonu görüşürüz.'' ifadeleriyle söz konusu haberi yalanlamıştı.

CAN ATAKLI'DAN VİDEOLU PAYLAŞIMDA DİKKAT ÇEKEN YENİ İDDİALAR

Yaşanan gelişmelerin ardından Can Ataklı bugün yeni bir video yayımladı. Can Ataklı videosunda, kendisini hedef alan İBB yönetimi ve CHP'liler ile ilgili dikkar çeken iddialarda bulundu.

Söz konusu yazısının ardından CHP'nimn trollerinin harekete geçtiğini ifade eden Can Ataklı, kendisiyle ilgili 'Zaten bu adam böyle', 'Yaşlandı' ve 'Ne dediği belli değil' gibi şeyler söyletildiğini belirtti.

Ataklı, "Ben bir şey istedim de verilmeyince düşmanlık yaptığımı iddia ediyorlar. Zaten bütün olay zarar üzerine değil. İSPARK’ın kötü yönetiminden dolayı konkordato gelebilir diyorum. Bunu da İSPARK'ın içinden söylüyorlar" dedi.

''TELE1'E KAÇ KERE BASKI YAPTILAR 'ATIN BU ADAMI' DİYE''

Can Ataklı, yayınladığı videoda İBB yönetimi ile ilgili de önemli bir iddiada bulundu.

Ataklı, İBB yönetiminin, Tele1'de çalıştığı dönemde kovulması için patronlarını aradığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık ve etrafını saran bir çetemsi bir şey var. İhbarlar yapıyorlar, patronları arıyorlar, 'atın bu adamı' diyorlar. TELE1’e kaç kere baskı yaptılar 'atın bu adamı', 'atın bu adamı', 'atın bu adamı' diye.

- Şimdi dün o çeteden biri diyor ki, Can Ataklı baştan sona yanlış. Ya arkadaş, yazıyı bir daha okudum. Siz de okuyun. Ne yanlış anlamadım ki?

# istanbul büyükşehir belediyesi # murat ongun # Can Ataklı İSPARK iddiası