Aydın'da ralli heyecanı: Atatürk KUpası 4. etabı Koçarlı Tırmanma Yarışı

Aydın'da Atatürk Kupası'nın 4'üncü etabı olan Koçarlı Tırmanma Yarışı kupa töreniyle sona erdi. Adnan Menderes Kent Ormanı'nda düzenlenen ralliye yöre halkı ve yarışseverler büyük ilgi gösterdi.

Aydın'da ralli heyecanı: Atatürk KUpası 4. etabı Koçarlı Tırmanma Yarışı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde düzenlenen tırmanma yarışı heyecanlı anlara sahne oldu.

Atatürk Kupası'nın 4'üncü ayağı olan Koçarlı Tırmanma Yarışı, Adnan Menderes Kent Ormanı'nda koşuldu. 4,5 kilometrelik ralliye yöre halkı ve yarış tutkunlarının ilgisi yoğun oldu.

Ralli pilotları yarışı Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Yarışların köylülere de ekonomik katkısı oldu. Kurulan tezgahlarda doğal, organik ve yöresel ürünler ziyaretçilere sunuldu.

5 kategoride toplam 18 sporcunun mücadele ettiği yarışlar kupa töreniyle sona erdi. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, böyle bir organizasyona imza attıkları için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

1'inci kategoride yarışan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim birincilik kupasını kazandı.

2'nci kategoride Hakan Akman, 3'üncü kategoride Erdal Oral, 4'üncü kategoride ise Kemal Şener birincilik kupası aldı. Kadınlar kategorisinde Yasemin Erikli birincilik kupasının sahibi oldu. Dereceye giren pilotlara kupaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

# aydın # ulusal kanal # yarış # ralli # Koçarlı # koçarlı tırmanma yarışı # Atatürk Kupası # nedim kaplan # Koçarlı Belediyesi # Bekir Kuvvet Erim # Adnan Menderes Kent Ormanı # kupa töreni # AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim