Metin Temel, terörden arındırılan Afrin'e gitti, halkla kucaklaştı

Zeytin Dalı Harekatını yöneten 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, terörden arındırılan Afrin'e gitti, halkla kucaklaştı. Yediden yetmişe bölge halkının sevgi gösterisiyle karşılanan Temel, birlik ve kardeşlik mesajları verdi, Temel, Afrinlilere, "Türkiye kimsesizlerin kimsesidir" dedi.

Zeytin Dalı Harekatını yöneten komutan, Afrin'de birlikleri denetledi, bölge halkına kardeşlik mesajları verdi.

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatıyla terörden arındırılan Afrin'de halkla kucaklaştı. Afrinliler Temel'e sevgi gösterisinde bulundu.

Bölgede huzur ve barış temennilerinde bulunan Temel, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Cumhuriyet"le ilgili sözünü bölge halkı için hatırlattı. "Çok kısa sürede gerçekleşecek değişiklikler sayesinde Türkiye'nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu yaşayarak anlayacaksınız" diyerek Afrinlilere mesaj verdi komutan...

"Türk, Kürt, Arap, Acem ve bu topraklarda yaşayan herkes dost ve kardeş" ifadelerini kullanan Korgeneral, sık sık birlik mesajı verdi.

Huzuru kavuşurulan Afrin'de çocuklar da Temel'e büyük ilgi gösterdi, bol bol fotoğraf çektirdi.

Halkla sohbet ettikten sonra sivillere yönelik yürütülen insani yardım faaliyetlerini ve Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerini de denetleyen Temel, bölgeden ayrıldı.

ulusal.com.tr

# afrin # metin temel