CHP heyetine Taksim'deki törende protesto: ''PKK ile iş birliği yapıyorsunuz''

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yılında Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Çelenk töreni ve saygı duruşundan sonra alanda bulunan bir vatandaş CHP yöneticilerini protesto etti. "Hainsiniz PKK ile iş birliği yapıyorsunuz. Ben de CHP'liyim sizden utanıyorum" diye bağıran vatandaş polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

CHP heyetine Taksim'deki törende protesto: ''PKK ile iş birliği yapıyorsunuz''

"Hainsiniz PKK ile iş birliği yapıyorsunuz diye bağırdı, polis alandan uzaklaştırdı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yılında Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni ve İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Parti İl Başkanları Belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Tören sonrası protokol dağıldı. CHP yöneticileri de anıt önünde fotoğraf çektiriyordu. Bu sırada kendisinin de CHP'li olduğunu söyleyen bir vatandaş CHP'li heyeti protesto etti.

"ATATÜRK'ÜN ADINI SÖYLEYEMİYORSUNUZ"

CHP'nin PKK ve HDP işbirliğine tepki gösteren vatandaş "sizden utanıyorum" ifadelerini kullandı:

- Sizin gibi CHP'lilere yazıklar olsun bir Atatürk'ün ismini söyleyemiyorsunuz. Hiçbiriniz Atatürk diyemiyorsunuz. Hainsiniz PKK ile iş birliği yapıyorsunuz. Bende CHP'liyim sizden utanıyorum

Vatandaş daha sonra polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

# ekrem imamoğlu # chp # Mustafa emal atatürk # pkk # tören # protesto # taksim cumhuriyet anıtı # millet ittifakı # iş birliği # Taksim # Ali Yerlikaya # istanbul valisi ali yerlikaya