Cemaat okulunda yakılan evraklar arasında Gülen'e ait kitaplar bulundu

Muğla’da Gülen Cemaati'ne ait bir kolejin bacalarından ve bahçesinden çıkan duman vatandaşların dikkatini çekti. Jandarma'ya yapılan ihbar sonucu okulda bulunan bazı evrakların yakıldığı ortaya çıktı. Suçüstü yakalanan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Cemaat okulunda yakılan evraklar arasında Gülen'e ait kitaplar bulundu

Muğla Menteşe İlçesi, Akçaova Mahallesi'nde bulunan Gülen Cemaatine ait Piri Reis Koleji’nin baca ve bahçe bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden vatandaşlar Jandarmaya ihbarda bulundu.

Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait ekipler okula geldiklerinde 4 kişinin bazı evrakları yaktığını tespit etti. Okula Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi çağrıldı. Yakılan evraklar arasında muhasebe ve personele ait evraklar ile Fethullah Gülen’e ait kitaplar ele geçirildi.

Evrakları yakarken jandarma tarafından suçüstü yapılan dört kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden ikisinin öğretmen, ikisinin de şirket personeli olduğu öğrenildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Şüphelilerin sorgularının ardından adliyeye sevk edilmesi sevk edildi.

ulusalkanal.com.tr

# muğla # cemaat # kitap # feytullah gülen # okulu # kolej # Evrak