30 Temmuz 2023 reyting sonuçları belli oldu! Türkiye en çok onu izledi

30 Temmuz 2023 yayınlanan dizilerin ve programların reyting sonuçları belli oldu. Tüm Türkiye genelinde yapılan reyting belirlemesinde en çok izlenenlerin reyting sonuçları sıralandı! işte 30 Temmuz 2023 reyting sonuçları.

30 Temmuz 2023 reyting sonuçları belli oldu! Türkiye en çok onu izledi

Televizyon dünyasının heyecan dolu günlerinden biri olan 30 Temmuz'da, izleyiciler birbirinden iddialı dizilerin ve programların reyting performansını merakla takip ediyor. Bu akşam ekrana gelen yapımlardan "Yaz Şarkısı", "Vermem Seni Ellere", "Vizontele Tuuba" ve "MasterChef All Star" gibi diziler, birincilik mücadelesi veriyor. Peki, 30 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım gecenin birincisi oldu? İzleyiciler, sonuçları yakından takip ediyor.

REYTİNG SONUÇLARI HEYECANI: 30 TEMMUZ PAZAR GECESİ MERAKLA BEKLENİYOR!

30 Temmuz Pazar günü televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin reyting sonuçları, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Özellikle "Yaz Şarkısı", "Vermem Seni Ellere", "Vizontele Tuuba" ve "MasterChef All Star" gibi popüler yapımların performansı merak ediliyor. 

30 Temmuz 2023 reyting sonuçları belli oldu! Türkiye en çok onu izledi - Resim : 1

İŞTE GEÇEN HAFTANIN TOTAL, AB VE 20+ABC1 KATEGORİLERİNDEKİ İLK ÜÇ YAPIM!

23 Temmuz tarihinde yayınlanan televizyon dizilerinin reyting sonuçları izleyiciler tarafından merakla takip edilmişti. Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında farklı yapımlar ön plana çıkmıştı.

30 Temmuz 2023 reyting sonuçları belli oldu! Türkiye en çok onu izledi - Resim : 2

"Masterchef Türkiye All Star" programı Total kategorisinde birinci olurken, ikincilik "Yaz Şarkısı"na ve üçüncülük "Vermem Seni Ellere"ye gitmişti.

30 Temmuz 2023 reyting sonuçları belli oldu! Türkiye en çok onu izledi - Resim : 3

AB kategorisinde ise "Masterchef Türkiye All Star" birinci, "FOX Ana Haber Hafta Sonu" ikinci ve "Ejder Kılıcı" üçüncü sırayı almıştı.

 20+ABC1 grubunda ise yine "Masterchef Türkiye All Star" birinci, "FOX Ana Haber Hafta Sonu" ikinci ve "Yaz Şarkısı" üçüncü olmuştu.

Bu sonuçlar, dizilerin izleyiciler tarafından nasıl bir ilgi gördüğünü ve hangi yapımların daha çok tercih edildiğini göstermekteydi. Her hafta yayınlanan reyting sonuçları, televizyon kanallarının program içerikleri ve yayın politikaları konusunda önemli veriler sunmaktadır.

Yapımlar arasındaki rekabetin izleyici kitlesi üzerindeki etkisini görmek adına reyting sonuçları izlenmeye devam ediyor.

30 TEMMUZ 2023 PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

1- MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR TV8
2- YAZ SARKISI FOX
3- NESELI GUNLER (T.S) SHOW TV
4- FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
5- VERMEM SENI ELLERE ATV
6- TOSUN PASA (T.S) SHOW TV
7- ALITA SAVAS MELEGI (Y.S) KANAL D
8- BUZ YOLU (Y.S) TRT 1
9- SHOW ANA HABER SHOW TV
10- YAZ SARKISI (OZET) FOX

# reyting # MasterChef Türkiye # reyting sonuçları