CANLI İZLE | Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi 1. bölümü ile tekrar bu akşam seyircilerle buluşuyor

Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi seyircileriyle, Çarşamba akşamları buluşmayı planlıyor. "Üvey Anne" dizisi şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. 3 gün önce yayınlanan "Üvey Anne" dizisi tekrar, bugün televizyon ekranlarına geliyor. Haberi sizin için paylaştık.

CANLI İZLE | Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi 1. bölümü ile tekrar bu akşam seyircilerle buluşuyor

Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi seyircileriyle dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

"ÜVEY ANNE" DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi seyircileriyle dokusu izleyiciyle buluşmayı planladığı "Üvey Anne" dizisi 19 Haziran seyircilerle buluşmuştu. Büyük ilgi gören "Üvey Anne" dizisi bugün yayınlanacak. "Üvey Anne" dizisini Çarşamba akşamları seyirciler ile buluşmayı planlıyor.

"ÜVEY ANNE" DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.

"ÜVEY ANNE" 1. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# medya # dizi # atv # atv canlı yayın