Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu?

Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu? Dizi ne zaman final yapacak ? İşte Veda Mektubu dizisi hakkındaki detaylar...

Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu?

Kanal D'nin duygusal hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Veda Mektubu , izleyicileri yeni bölümüyle 14 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara çıktı. Son bölümde yaşananlar merak edilirken, 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları merak ediliyor. İzleyiciler, heyecanla yeni bölümde neler olacağını bekliyor. Gelişmeler ve merak edilenler için takipte kalın! ''Veda Mektubu 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Dizi final yapacak mı?'' Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

TIKLA İZLE : VEDA MEKTUBU 23. BÖLÜM

TIKLA İZLE : VEDA MEKTUBU 24. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI!

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seher’in yokluğundan sonra evde sular durulmaz. Alanur ve Ziya’nın vedasının ardından, düğün bir anda kara bulutların altında kalır. Mina hastaneye yetiştirilirken ilk müdahale Beste’den gelir. Mehmet ve Aslı, Mina’yı kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada Karlıların evinde Nevzat ve ailesini büyük bir haber bekler. Bu haber karşısında Hatice, artık gözü kimseyi görmez.

Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu? - Resim : 1

Aslı, her şeyi yoluna koymak için çabalarken hiç beklemediği kadar güzel bir haber alır. Mehmet ve Selçuk arasındaki gerilim günden güne artar. Nevzat, Selçuk’un kanına girip Mehmet’i bitirecek bir plan hazırlarken, Hatice ise daha büyük düşünür. Artık kimse için geri adım atacak yer kalmamıştır. Bundan sonra Karlı'ların hiçbiri eskisi gibi olamayacaktır.

Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu? - Resim : 2

MEHMET ÖLECEK Mİ?

Aslı hamilelik testi yaptırır ve hamile olduğunu öğrenir. Ancak Aslı'nın mutluluğu çok uzun sürmez. Mehmet'e deli gibi aşık olan ve bunu saplantıya dönüştüren Hatice Aslı'yı öldürmeyi kafasına koyar. Aslı'yı tenha bir yere götüren Hatice silahı ona doğrultur. Son anda Hatice ve Aslı'nın yanına gelen Mehmet, Hatice'ye engel olmaya çalışır. Silah ateşlenir ve Mehmet vurulur. Peki, Mehmet Ölecek mi?

Veda Mektubu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Veda Mektubu son bölümde neler oldu? - Resim : 3

İzleyicileri heyecan dolu bir yeni bölüm bekliyor. 

# yeni bölüm fragman # dizi # final