Mevlüt Çavuşoğlu Ulusal'a konuştu! "Hazırız ve kararlıyız"

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti aday tanıtım toplantısında Ulusal'a konuştu. Çavuşoğlu yerel seçimler için "hazırız ve kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Mevlüt Çavuşoğlu Ulusal'a konuştu! "Hazırız ve kararlıyız"

Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ulusal'dan Seda Anık'a konuştu. Çavuşoğlu, açıklamasında yerel seçimlere AK Parti olarak hazır olduklarını belirtti. Çavuşoğlu şunları söyledi:

- Antalya da açıklandı biliyorsunuz. Geçen haftalarda yaklaşık bi 10 gün önce İstanbul başta olmak üzere bazı büyükşehir ve il belediye başkanı adaylarımız açıklanmıştı. Şimdi geri kalan tüm illerin büyükşehirlerin adayları da açıklanıyor, hayırlı uğurlu olsun. Her 2 törende gerçekten büyük bir coşkuyla, büyük bir heyecanla, adeta bir şölen havasında geçiyor. Çünkü hazırız ve kararlıyız...
- Yerel yönetimler biliyosunuz AK Parti'nin uzmanlık alanı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından, Türkiye liderliğine yola çıkması ve belediyecik anlayışını son 23 yılda tüm hepimize çok iyi şekilde aşılamasıyla birlikte, AK Parti bile diyecek anlayış içinde ülkemizin büyük şehirlerine, tüm şehirlerine, küçük şehirler de dahil olmak üzere hizmet yaptık.
- Geçen seçimde maalesef İstanbul'u ve Ankara'yı kaybettik ama kaybeden aslında o şehirdeki yaşayan vatandaşlarımız oldu. İstanbul'un hali ortada. Antalya'ya hiçbir hizmet yapılmadı 5 sene içinde. Yani biz burda onu kötülemek, bunu kötülemek için söylemiyoruz. Gerçekten hizmet yapılmadı. Keşke yapsalardı.
- Örneğin, Antalya'da biz belediyelere, CHP belediyelerine de ne zaman bizden bir talepte bulundularsa o talebi karşıladık. Böyle bi mazeretleri de yok ama hizmet anlayışları çok farklı. O yüzden şehirlerimiz geri gitti. Ankara'da aynı şekilde maalesef büyük bir geriye gidiş var. Bu açığı kapatmak için tabi çok çalışmamız lazım. Halkın teveccühünü alıp, halkımıza gidip teveccühlerini alabilmek için çalışıcağız. Aldıktan sonra da belediye başkanlarımızın çalışmalarını destekliyeceğiz ve inşallah güzel hizmetler yapacağız. Yereldeki hizmet doğrudan vatandaşa giden hizmettir. Dolayısıyla çok önemsiyoruz bunu.
- İnşallah vatanımıza, milletimize bu seçimlerde hayırlı uğurlu olur. Vatanımıza, milletimize güzel hizmetler yapacak adaylarımız seçilir. Tüm Türkiye için bunu söylüyorum, temenni ediyorum. Devletimizin ve parası milletimizin yine cebinden ödediği gerek su altyapı veya değişik vergiler bu paralar inşallah tekrar milletimize hizmet olarak döner.

# Mevlüt Çavuşoğlu # ak parti