Düzce Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, zincir ve diğer marketlerle ilgili kontrollerin sıklaştırılacağını açıkladı. Erdoğan, fiyat farklılıklarının giderilmesi için farklı yolların aranacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Düzce'nin afet bölgesi ilan edildiğini de duyurdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, fahiş fiyat artışlarına karşı denetimlerin artırılacağını açıkladı:

- Zincir ve diğer marketlerle ilgili Kabine toplantısında arkadaşlarımıza söyledim, kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız. Fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız.

Erdoğan, Düzce'nin afet bölgesi ilan edildiğini de kamuoyuna duyurdu:

- Geçen hafta 5.9 şiddetindeki depremle sarsılan Düzce'yi genel hayata etkili afet bölgesi ilan ettiğimizi açıklamak istiyorum.

Cumhurbaşkanı, 6'lı masanın Anayasa önerisini de eleştirdi:

- Diğer ittifak 6'lı masa olarak kamuoyuna çıkmakla birlikte hangi amaçlarla kurulduğu bilinmeyen amorf bir yapıdır. Türkiye'yi eski günlerine döndürmek isteyen arkaik bir proje ile çıktılar. Masanın etrafındakiler artı masanın altındaki. Eski Türkiye'nin ipiyle indikleri kuyudan, terör örgütünün güdümündeki partiyi kollayan ucube bir teklif çıkarttılar.
# Düzce depremi # ak parti # recep tayyip erdoğan