CANLI MAÇ İZLE | PSG - Nice canlı izle Ligue 1

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında heyecan devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde PSG ile Nice, Parc des Princes'de karşı karşıya geliyor. PSG - Nice maçı nereden izlenir? PSG - Nice maçı hangi kanalda? PSG - Nice maçı 11'leri neler? PSG - Nice maçı canlı izle link...

Abone ol

Fransa Ligue 1'de 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de PSG ile Nice arasında oynanacak.

PSG, ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligdeki son maçında Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup eden PSG, topladığı 22 puan ile ligde 2. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Nice ise ligde oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Angers'e kendi sahasında 1-0 kaybeden Nice, topladığı 8 puan ile ligde 13. sırada yer alıyor.

PSG - NİCE MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak PSG - Nice maçı beIN Sports 4 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

PSG - NİCE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI MAÇ İZLE | Empoli - Milan canlı izle Serie A Spor CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Polonya voleybol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız Spor Altınordu - Keçiörengücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Spor CANLI MAÇ İZLE | Adana Demirspor - Galatasaray canlı izle Spor