CANLI MAÇ İZLE | Empoli - Milan canlı izle Serie A

İtalya Serie A'nın 8. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Empoli ile Milan, Stadio Carlo Castellani'de karşı karşıya geliyor. Empoli - Milan maçı nereden izlenir? Empoli - Milan maçı hangi kanalda? Empoli - Milan maçı 11'leri neler? Empoli - Milan maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Empoli - Milan canlı izle Serie A

İtalya Serie A'da 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Empoli ile Milan arasında oynanacak.

Ev sahibi Empoli, ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Bologna'yı 1-0 ile geçen Empoli, topladığı 7 puan ile ligde 14. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Milan ise ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Napoli'ye 2-1 yenilen Milan, topladığı 14 puan ile ligde 5. sırada yer alıyor.

EMPOLİ - MİLAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Empoli - Milan maçı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

EMPOLİ - MİLAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# italya # milan # Empoli # s sport # s sport plus canlı izle # s sport canlı izle # milan maçı canlı izle # serie a canlı izle # s sport izle canlı maç # s sport serie a izle