Altınordu - Keçiörengücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Altınordu ile Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Altınordu - Keçiörengücü maçı ne zaman? Altınordu - Keçiörengücü maçı saat kaçta? Altınordu - Keçiörengücü maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Altınordu - Keçiörengücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 7. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Altınordu ile Keçiörengücü karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Altınordu, ligde oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Göztepe'ye deplasmanda 1-0 kaybeden Altınordu, topladığı 3 puan ile ligde 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Keçiörengücü ise ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında Erzusumrpor FK'yi sahasında 3-2 yenen Keçiörengücü, topladığı 11 puan ile ligde 4. sırada yer alıyor.

ALTINORDU - KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Altınordu ile Keçiörengücü'nün karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 7. haftasındaki bu mücadele 2 Ekim Pazar günü oynanacak.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'ndaki maçta hakem Murat Erdoğan görev yapacak.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# erdoğan # altınordu # BeinSports # Keçiörengücü # BeIN Sports # trt spor # altınordu maçı ne zaman # keçiörengücü maçı ne zaman # keçiörengücü maçı hangi kanalda # keçiörengücü maçı saat kaçta # 1. lig maç programı # altınordu maçı saat kaçta # altınordu maçı hangi kanalda # pazar maçları # 1. lig maç fikstürü # altınordu keçiörengücü