CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Polonya voleybol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda heyecan oynanan maçlarla devam ediyor. Türkiye ile Polonya, Polonya'nın Gdansk kentindeki Ergo Arena'da karşı karşıya geliyor. Türkiye - Polonya maçı nereden izlenir? Türkiye - Polonya maçı hangi kanalda? Türkiye - Polonya maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Polonya voleybol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda grup müsabakaları heyecanı yaşanıyor. Voleybolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Türkiye ile Polonya arasında oynanacak.

Türkiye, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki ilk maçında Tayland'a 3-2 kaybetmişti. Filenin Sultanları, ikinci maçında ise Güney Kore'yi set vermeden 3-0 yenmeyi başardı. Türkiye gruptaki üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 ile geçmeyi başarmıştı. Dördüncü maçında Hırvatistan ile karşılan Türkiye bu maçı da 3-0 kazandı. A Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası'nda son 16 turuna yükselmeyi garantilemişti.

Polonya ise şampiyonadaki ilk maçında Hırvatistan'ı 3-1 mağlup etti. İkinci maçında Tayland'ı 3-0 ile geçen Polonya, üçüncü maçında da Güney Kore'yi 3-0 mağlup etti. Dördüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşan Polonya, ilk yenilgisini 3-1'lik skorla aldı.

Turnuvada gruplarını ilk 4 sırada bitiren ekipler adını bir üst tura yazdıracak.

B Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti birinci, Polonya ikinci, Türkiye üçüncü, Tayland dördüncü, Hırvatistan beşinci, Güney Kore altıncı sırada yer alıyor.

TÜRKİYE - POLONYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.30'da başlayacak Türkiye - Polonya maçı TRT Spor Yıldız ekranlarından voleybolseverlerle buluşacak.

TÜRKİYE - POLONYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# türkiye # trt spor # türkiye Polonya