Millet İttifakı'nın ABD temasları sürüyor: Meral Akşener ile David Satterfield görüştü

Erken seçim çağrılarını artıran Millet İttifakında, Amerika Birleşik Devletleriyle temaslar dikkat çekiyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ardından İyi Parti Genel Başkanı Akşener de, ABD Büyükelçisi Satterfield ile görüştü. İkilinin görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Amerika Birleşik Devletleri’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ile parti genel merkezinde bir araya geldi.

Akşener- Satterfield görüşmesi basına kapalı yapıldı. Görüşmede Meral Akşener'e, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan eşlik etti.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşmeye ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 2 Aralık'ta, ABD'li Büyükelçisi ve beraberindeki heyetle parti genel merkezinde bir görüşme yapmıştı.

Milyonların gözü asgari ücrette: İkinci toplantı 7 Aralık'ta Gündem Adana'da Üretim Devrimi Kurultayı: 7 Aralık'ta Ceyhan ilçesine bağlı Gümüldürü Köyü'nde yapılacak Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Katar ve Körfez'deki kardeşlerimizle ilişkilerimizi ilerleteceğiz'' Gündem Sedat Peker gözaltına alındı: İddia El Cezire'den Gündem