Adana'da Üretim Devrimi Kurultayı: 7 Aralık'ta Ceyhan ilçesine bağlı Gümüldürü Köyü'nde yapılacak

Vatan Partisi'nin "Üretim Devrimi Kurultayı" tüm hızıyla sürüyor. Kurultay’ın adresi bu kez Adana’nın Ceyhan İlçesi olacak. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı’nın konuşmacı olacağı kurultay için Adana İl Başkanlığı çalışmalarına hız verdi. Kurultay 7 Aralık tarihinde saat 14.30’da Gümürdülü Köy Kahvesi’nde yapılacak.

Adana'da Üretim Devrimi Kurultayı: 7 Aralık'ta Ceyhan ilçesine bağlı Gümüldürü Köyü'nde yapılacak

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi Türkiye'yi dolar saltanatından kurtarmak ve ekonomik krizden çıkarmak için il il kurultaylar düzenlemeye devam ediyor. Üretim Devrimi Kurultayı'nın bu kez adresi Adana’nın Ceyhan İlçesi olacak.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı’nın katılacağı kurultayın hazırlıkları sürüyor.

Vatan Partilililer köylerde kapı kapı gezerek, ilçe sakinlerini kurultaya davet ediyor.

Kurultay 7 Aralık tarihinde saat 14.30’da Ceyhan İlçesine bağlı Gümürdülü Köy Kahvesi’nde yapılacak.

Ulusal Kanal’a Gümüldürü’ndeki üretimle ilgili bilgi veren üreticiler, en büyük sorunlarının yıllardır köylerine sulama alt yapısının gelmemesi olduğunu belirtti.

Artan gübre fiyatlarına isyan eden üreticiler girdi maliyetlerinde istikrarının sağlanması gerektiğini söyledi.

İmamoğlu ilçesine bağlı Çörten Köyü Eski Muhtarı Mehmet Özcan bölgede kışlık ekim için Nitrat Gübresi bulamadıklarını belirtti. Tarım Kredi Kooperatifi’ne çağrıda bulundu.

Bölgede susuz tarım yapmak zorunda kaldıklarını belirten Özcan, sulama altyapısının oluşturulmasını ve bölgesel planlama yapılmasını istedi.

Bölgede küçük aile işletmelerinde hayvancılık yapılıyor. Artan yem fiyatları nedeniyle üreticiler hayvanları ölmeyecekleri kadar besliyor.

Üreticiler, ürünlerini değerinde satıp, girdi maliyetlerini düşürmek için kooperatifleşme istiyor.

# adana # vatan partisi # kurultay # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # ceyhan # Üretim Devrimi Kurultayı