Savunma Sanayinde yeni gelişme: "Gün sayıyoruz"

Milli denizaltı STM500 bu yıl görünür hale gelecek. Vurucu İHA Alpagu ise, Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine girmek için gün sayıyor. Savunma sanayisinde Milli projelerde çalışmalar, hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye’de faaliyet gösteren Savunma Sanayii şirketlerinden STM, milli denizaltı STM500 ve Alpagu İHA için çalışmalarını sürdürüyor.

STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, Milli denizaltı STM500’ün bu yıl görünür hale geleceğini söyledi.


Tasarımı ve üretimi tamamlanan Sabit Kanat Vurucu İHA Alpagu'nun da yakın zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine girmesi hedefleniyor.

Hürjet’in motoru çalıştı… Sıra uçuşta Savunma Teknolojileri İnsansız kara aracı "Kapgan" ateşlendi Savunma Teknolojileri Kapgan ilk kez ateş etti Savunma Teknolojileri Milli Muharip Uçak KAAN Azerbaycan ile geliştirilecek! Savunma Teknolojileri Savunma sanayisinde dev buluşma! Savunma Teknolojileri KAPLAN ile hibrit tanka giden yol açıldı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin İHA'larından PARS hedefi bulacak, DELİ vuracak Savunma Teknolojileri ANKA o ülkede test ediliyor Savunma Teknolojileri Dolanan mühimmatlı Türk zırhlısı geliyor Savunma Teknolojileri Yerli kamikaze dronlar hidrojen itkiyle fırlatılmaya başlandı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin yeni silahı "UÇA" Savunma Teknolojileri Türk zırhlısı YÖRÜK Savunma Teknolojileri