Beşiktaş, Samsunspor'u 2 Golle Geçti!

Siyah-beyazlılar yoğun yağış altında oynanan mücadelede Yılport Samsunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, Samsunspor'u 2 Golle Geçti!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçın 14. dakikasında siyah-beyazlılar penaltı kazandı. 17. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamayan Cenk Tosun kaleciden dönen topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü 25. dakikada Marius Mouandilmadji'nin harika golüyle buldu. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi.

İki takımın da birçok pozisyonu değerlendiremediği mücadelenin 2. yarısında Beşiktaş 84. dakikada Omar Colley'nin golüyle öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.

Kara kartal bu galibiyetle Rıza Çalımbay yönetiminde 2'de 2 yaptı.

Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol, Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta takımının başında yer alamadı.

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle son olarak Bodo/Glimt deplasmanında forma giyen Vincent Aboubakar 1 aylık aranın ardından formasına kavuştu. Kamerunlu golcü mücadelenin 2. yarısında görev aldı.

Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 25'e yükseltti. Kırmızı-beyazlılar ise 8 puanda kaldı.

Rıza Çalımbay'ın öğrencileri perşembe günü Konferans Ligi'nde Club Brugge'ü konuk edecek. Ardından pazar günü Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Markus Gisdol'un ekibi ise Adana Demirspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe, Dusan Tadic'le Geri Döndü! Spor Futbol Dünyasında Dolandırıcılık Vurgunu Spor Miguel Crespo'ya Sürpriz Talip! Spor Fenerbahçe'de Fred ve Djiku'nun Son Durumu Spor