Fenerbahçe ve Milan Arasında Yılın Takası! Ferdi Kadıoğlu ve Rade Krunic!

Fenerbahçe ile Milan arasında yılın takası ocak ayında gerçekleşebilir. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Milano ekibi, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu gözüne kestirdi.

Abone ol

Calciomercato, "Milan Ferdi ile ilgileniyor" başlığı ile haberi okuyucularına duyururken, yıldız oyuncu için kırmızı- siyahlıların kısa süre içinde harekete geçeceğini yazdı. Tuttosport ise Fenerbahçe'nin Rade Krunic'i istediğini duyurdu. Haber; "F.Bahçe, ocak ayında Krunic'i kadrosuna katmak istiyor" başlığı ile verildi.

"Mılan, Takas Teklifi Yapacak"

Milan'ın Ferdi'de ısrarcı olduğunu da belirten İtalyanlar, Serie A ekibinin 24 yaşındaki oyuncu için ocak ayında sarı-lacivertlilere takas teklifinde bulunacağını iddia etti.

Krunıc'in Milan Performansı

Rade Krunic, Milan formasıyla 137 resmi maça çıktı. Boşnak yıldız, siyah-kırmızılı formayla 3 kez ağları havalandırdı, 6 da asist yaptı.

Ferdi'nin Fenerbahçe Performansı

Ferdi Kadıoğlu ise Fenerbahçe formasıyla 166 resmi maça çıktı. Milli yıldız, sarı-lacivertli forma ile 15 gol attı ve 20 asiste imza attı.

Hasan Arat: ''Chelsea ile İşbirliği Yapacağım'' Spor Kylian Mbappe'den 80 Milyon Euroluk Feragat! Spor Alex Ferguson, MANU'ya Geri Dönüyor! Spor Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a PFDK'dan Ceza! Spor