Milli yıldızımız İtalya radarında!

A Milli Takımda forma giyen ve La liga da başarılı sezon geçiren milli yıldızımız İtalya'nın köklü kulübünün radarına girdi. En son 2019-2020 sezonunda şampiyonluk yaşayan, İtalya'nın köklü kulüplerinden biri olan Juventus o Türk ismi kadrosuna katmak istiyor.

Abone ol

İtalya basınına göre, İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus, A milli takımımızda forma giyen Enes Ünal ile ilgileniyor. 

Serie A liginde istediği başarıyı gösteremeyen Juventus, 2022-2023 sezonunu 7.sırada bitirmişti. İtalyan devi en son 2019-2020 yılında şampiyonluk yaşamış, 6 yıl üst üste şampiyonluk yüzü görmüştü.

İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus, 3 yıldır şampiyonluğa hasret kaldı. Juventus, bu sene kadroda köklü değişiklikler yapmaya düşünürken, Massimiliano Allegri'den, La liga'da başarılı sezon geçiren Enes Ünal hamlesi geldi.

1,87 Boyundaki A Milli Takımımızda da forma giyen Enes Ünal, La Liga'da bu sene gösterdiği performans ile gözleri üstüne çekmiş, birçok Avrupa kulübünün radarına girmiş durumda.

A Milli oyuncumuz Enes Ünal bu sezon, Getafe'de 35 maça çıkmış, 14 kez fileleri havalandırmış, 3 asist yapmıştı. 

İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus, 25 milyon euro değerindeki, Milli oyuncumuz için 30 milyon euro teklif ile İspanyol kulübü Getafe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Victor Nelsson yerine Türk stoper Spor Real Madrid'den Altın Çocuğa uzun vadeli yatırımlar Spor Arda Güler'e Fenerbahçe'den başarı dilekleri Spor Arda Güler adım adım Real Madrid'e! Spor