Halil Nebiler: "Siz Kur'an'ı yakamazsınız o gönüllerdedir!"

• Gazeteci Halil Nebiler, İsveç’te yaşanan provokatif Kur’an-ı Kerim yakma eylemlerini konu alan gazete manşetlerini yorumladı. Nebiler yaşanan olayları alçakça olarak nitelendirdi.

• Emperyalizme karşı tutunacağımız sağlam dayanaklardan birinin Kur’an olduğuna dikkat çeken  Halil Nebiler konuyla ilgili olarak “ Siz Kur’an’ı yakamazsınız. Yaktığınız olsa olsa kağıt parçasıdır. Kur’an gönüllerdedir, siz yaktığınızı sanırsınız ama o gönüllerde bir kez daha alev alır. Tutuşturur insanlığı yine Hz. Muhammed’in devrimci hareketine doğru sürükler. Avrupa için din gerekli olmayabilir ama bizim için gereklidir. Marx “Din, afyondur ama toplumun vicdanıdır. O yüzden gerekidir” der.” ifadelerini kullandı.

Gün Ortası - 29 Haziran 2023 TV Yayını Bafoev'den Bayramoğulları için flüt konçertosu TV Yayını Televizyon Gazetesi - 29 Haziran 2023 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını