"Darya Dugina seçilmiş bir hedef"

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Darya Dugina Platonova Suikastını ve bu suikastın arkasında kimler olduğunu, yapılan suikastın "Türkiye-Rusya dostluğuna yapılan bir suikast" olduğu sözleriyle değerlendirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Darya Dugina Platonova Suikastını ve bu suikastın arkasında kimler olduğunu, yapılan suikastın " Türkiye- Rusya dostluğuna yapılan bir suikast" olduğu sözleriyle değerlendirdi.

Günaydın Türkiye - 23 Ağustos 2022 TV Yayını Günlük - 23 Ağustos 2022 TV Yayını Dugina suikastına Rusya nasıl yanıt verecek? TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını