Erdoğan'ın ekonomi açıklamaları ne anlama geliyor?

Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Fikir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası ekonomi üzerine yaptığı açıklamalar değerlendirildi.

Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Fikir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası ekonomi üzerine yaptığı açıklamalar, HDP fezlekeleri ve seçimlere yönelim İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ABD raporlarında öne çıkması ele alındı.

Konuklar ve uzmanlar:

• İstinye Üniversitesi GÜVSAM Koordinatörü İsmail Hakkı Pekin

• Aydınlık Gazetesi Editörü Nadir Temeloğlu

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür

• Eski CHP Milletvekli Dr. Dursun Çiçek

Gülşah Ekinci ile Ana Haber - 20 Ocak 2022 TV Yayını Seda Anık ile Günlük - 20 Ocak 2022 TV Yayını Yeşim Eryılmaz ile Gün Ortası - 20 Ocak 2022 TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını