Avrupa'nın enerji çıkmazı

Yeni Ufuklar'da bu hafta Londra Enerji Kulübü Başkanı Emekli Diplomat Mehmet Öğütcü Şule Perinçek'in sorularını yanıtladı. Öğütcü, Rusya'nın Ukrayna operasyonunun enerji piyasalarına etkisini, Avrupa ülkelerinin eneji çıkmazını ve Türkiye'nin enerji güvenliğini değerlendirdi.

Yeni Ufuklar'da bu hafta Londra Enerji Kulübü Başkanı Emekli Diplomat Mehmet Öğütcü Şule Perinçek'in sorularını yanıtladı. Öğütcü, Rusya'nın Ukrayna operasyonunun enerji piyasalarına etkisini, Avrupa ülkelerinin eneji çıkmazını ve Türkiye'nin enerji güvenliğini değerlendirdi.

Emra Şen ile Haber Merkezi - 27 Mart 2022 TV Yayını Deniz Çağlayan Cengiz ile Gün İçinden - 27 Mart 2022 TV Yayını Türkiye gıda krizi ile karşı karşıya kalır mı? TV Yayını Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türk Ekonomisini Ne Bekliyor? TV Yayını Bölge Ülkelerini ve Ekonomiyi Ne Bekliyor? TV Yayını "Türk Halkının Amerikan Dolarına Olan Güveni Azaldı!" TV Yayını "İsrail Terör Devleti Savaşı Yaymak İstiyor!" TV Yayını Kira çıkmazında arabulucu dönemi! Gündem Çıkış Yolu - 8 Ağustos 2023 TV Yayını Şehir dışında üniversite okumanın maliyeti ne? TV Yayını Meşhur Konuralp Pirinci nasıl üretiliyor? TV Yayını Gün Ortası - 7 Ağustos 2023 TV Yayını