Acun Ilıcalı'dan 'Fenerbahçe Başkanlığı' sorusuna yanıt

Championship ekibi Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığına ilişkin olarak, ""Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum. Çok yakın dostum olan Ali Koç, şu anda başkan. Sabahtan akşama kadar, günde 15-20 saat Fenerbahçe için bir çaba içerisinde" dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Fenerbahçe Başkanlığı' sorusuna yanıt

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın saat 20.30'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Hull City ile karşı karşıya gelecek.
Bu müsabaka öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, başkan yardımcısı Tan Kesler, teknik direktör Shota Arveladze ve futbolcu Ozan Tufan, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir otelde düzenlenen basın toplantısına katıldılar.
İlk olarak söz alan başkan Acun Ilıcalı, şunları söyledi:

- Bundan bir yıl önce bir hayalle yola çıktım, hayalim de İngiltere'de bir futbol takımına sahip olmaktı. Hayalim 6 ay sonra gerçek oldu. Mayıs, haziran aylarında ilk adımımı attım. Dünyanın en önemli futbol noktasında maceramız 6 ay sonra gerçekleşti ve ocak ayında Hull City'nin sahibi oldum. Bu yolda yürürken kafamda olan tek bir şey vardı, başarı, başarı, başarı... Başka hiçbir şeye konsantre olmadım hayatım boyunca. Allah nasip etti, şu anda biz Acun Medya olarak dünyanın en büyük prodüksiyon şirketiyiz. Benim açımdan hayat hep bir mücadele. Hull City ile de kendi alanımın dışında, dünyanın en önemli sporu olan futbol dünyasına girmiş oldum.

FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI SORUSU


Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe başkanlığını düşünüyor musunuz" sorusuna ise "Fenerbahçe başkanlığını düşünmüyorum. Çok yakın dostum olan Ali Koç, şu anda başkan. Sabahtan akşama kadar, günde 15-20 saat Fenerbahçe için bir çaba içerisinde. Sportif başarısızlıklar olmuş olabilir ama bir tecrübe zamanı geçirmek gerekiyor başkanlıkta. Başkanımız bu süreci geçirdi. Kulübün geleceğini çok parlak görüyorum. Ne zaman istenirse elimden gelen her yardımı kulüp için yaparım. Bunu söylememe de gerek yok" yanıtını verdi.
Acun Ilıcalı ayrıca, "Başka bir spor dalında bir çalışmanız var mı" sorusu üzerine, "Şu an bir planım yok ama ileride durumum olursa, NBA'de bir takım almak isterim" dedi.

# istanbul # ingiltere # başkanlık # ilk # teknik # acun ılıcalı