Nevşin Mengü'den skandal Biden yorumu

Nevşin Mengü şimdi de geçtiğimiz günlerde iPhone'u hacklendiği iddiası ile gündem olan ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden hakkındaki yorumlarıyla gündem oldu.

Nevşin Mengü'den skandal Biden yorumu

Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın iPhone'da bulunan iCloud'un hacklenmesi ile fotoğraflarının ifşa olduğu Hunter Biden'ın uyuşturucu partisi yaptığı ve pedofili olduğu iddia edilmişti. Ayrıca Hunter Biden, uyuşturucu kullanırken ve 15 yaşından küçük kızlarla uygunsuz bir şekilde görüntülendi.

Hunter Biden’ın ayrıca ABD Başkanı Babası Joe Biden’ı telefonuna “Pedofil Peter” olarak kaydettiği görüldü.

Nevşin Mengü, ABD’yi sarsan “ Hunter Biden skandalı”na ilişkin şu yorumu yaptı:

- ABD’deki faşistlerin sitesi. Bizde de var ya böyle heyecanlı, aşırı milliyetçi, yabancı düşmanlığı yapan gençler. 4Chan öyle aşırı sağcı bir site. Burada Hunter Biden’ın Icloud’unun hacklendiği iddia edildi ve 4Chan’de yayınlandı. Daha önce de laptopundaki görüntüler yayılmıştı. Kimi görüntüler eskiden biliniyor. Kimisinin yeni olduğu söyleniyor ama bunlar iddia. Ama görüntülerde Hunter Biden partiliyor, işte escortlarla birlikte takılıyor. Cumhuriyetçiler ‘Ne kadar ahlaksız bir başkanımızın oğlu var’ diye eleştirdi. Demokratlar da diyor ki ‘Yetişkin kadınlarla takılmış bize ne?’ Cumhuriyetçiler de bunun üzerinden Biden’a yükleniyor. Yaşı küçük kızlarla birlikte oldu iddiası var ama bu kanıtlanmış bir şey değil.

Nevşin Mengü'nün bu yorumu, iddiaları kanıtlar nitelikte fotoğrafların bulunması sebebiyle hem yaptığı yayın sırasında hem de sosyal medyada kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. 

# abd # Biden # joe biden # Partisi # nevşin mengü # icloud # Hunter Biden # hunter biden skandalı