Antalyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta heyecanı yaşanacak. Haftanın keyifli geçmesi beklenen maçlarından birinde Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Peki Antalyaspor-Trabzonspor maçı hangi gün oynanacak? Antalyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta? Mücadele hangi kanaldan yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Antalyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı sürüyor. Ligin ilk 2 haftası geride kalırken 19-20-21 ve 22 Ağustos tarihlerinde 3. hafta mücadeleleri büyük bir heyecanla takip edilecek.

Ligin 3. haftasında son şampiyon Trabzonspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor'a konuk olacak.

ANTALYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Ligde ilk iki haftada aldığı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 3 puanla 9. sırada bulunan Antalyaspor, 2'de 2 yaparak 6 puanla 2. sırada olan Trabzonspor'u ağırlayacak.

Nuri Şahin ve Abdullah Avcı'yı karşı karşıya getirecek mücadele 20 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21.45.

Corendon Airlines Park da oynanacak ve Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadele beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # Trabzonspor # futbol # son dakika # süper lig # Ağustos # antalyaspor # abdullah avcı # ilk # son # 2022 # Volkan Bayarslan # nuri şahin # trabzonspor haberleri # antalyaspor trabzonspor izle # antalyaspor trabzonspor son dakika