Mehmet Nuri Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, istifa ettiğini duyurdu. İstifa haberinin ardından Mehmet Nuri Yıldız, sosyal medyada gündem oldu. Peki Mehmet Nuri Yıldız kimdir? Mehmet Nuri Yıldız kaç yaşında? Mehmet Nuri Yıldız nereli? Mehmet Nuri Yıldız neden istifa etti? İşte detaylar...

Mehmet Nuri Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Mehmet Nuri Yıldız'ın ismi istifa haberlerinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

Peki Mehmet Nuri Yıldız kimdir? Mehmet Nuri Yıldız kaç yaşında? Mehmet Nuri Yıldız nereli? Mehmet Nuri Yıldız neden istifa etti? İşte detaylar...

MEHMET NURİ YILDIZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, Ağrı ili Merkez ilçesi Ballıbostan Köyünde dünyaya geldi. Mehmet Nuri Yıldız'ın doğum tarihi 1980'dir.

Mehmet Nuri Yıldız, ilkokul öğrenimini doğduğu köyde bulunan Ballıbostan İlkokulu'nda tamamladı.

Mehmet Nuri Yıldız, ortaokul ve liseyi Ağrı İmam Hatip Lisesi'nde okudu. 2003 yılında evlenen Yıldız, çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi işyerini kurdu.

2007 yılından beri AKP üyesi olan Mehmet Nuri Yıldız, 2017 yılında AKP İl yönetiminde İl Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı olarak görev yaptı. Yıldız, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 2 yabancı dil biliyor.

19 yıllık evliliği olan Mehmet Nuri Yıldız'ın 7 çocuğu olduğu biliniyor. Mehmet Nuri Yıldız, Önder İmam Hatipliler Derneği İl Teşkilat Başkanı olarak da görev yapıyor.

Sosyal medyada yer alan iddiaların ardından Mehmet Nuri Yıldız bir mesaj yayınlayarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

# gündem # imam hatip