CANLI MAÇ İZLE | Liverpool - Bournemouth canlı izle

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Liverpool ile Bournemouth, Anfield Road'da karşı karşıya geliyor. Liverpool-Bournemouth maçı nereden izlenir? Liverpool-Bournemouth maçı 11'leri neler? Liverpool-Bournemouth maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Liverpool - Bournemouth canlı izle

İngiltere Premier Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Liverpool ile Bournemouth arasında oynanacak.

Ev sahibi Liverpool sezonun ilk maçında deplasmanda Fulham ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin ikinci haftasında sahasında Crystal Palace'ı ağırlayan Kırmızılar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Manchester United karşısına çıkan Liverpool, rakibine 2-1 kaybederek yeni sezondaki galibiyet hasretini sürdürdü. Ligde 2 puanı bulunan Liverpool 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bournemouth ise sezona sahasında 2-0'lık Aston Villa galibiyeti ile başladı. Ligin 2. haftasında deplasmanda son şampiyon Manchester City'ye 4-0 kaybeden Bournemouth, geçtiğimiz hafta ise Arsenal'a sahasında 3-0 ile boyun eğdi. Ligde 3 puana sahip Bournemouth, maç öncesi 15. sırada yer alıyor.

LİVERPOOL - BOURNEMOUTH 11'LER

Liverpool: Alisson, Alexander Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Elliott, Henderson, Fabinho, Salah, Diaz, Firmino

Bournemouth: Travers, Lerma, Mepham, Senesi, Smith, Cook, Christie, Zemura, Tavernier, Anthony, Moore

LİVERPOOL - BOURNEMOUTH MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 17.00'de başlayacak Liverpool-Bournemouth maçı beIN Sport MAX 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

LİVERPOOL - BOURNEMOUTH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# ilk # son # maç izle # liverpool maçı izle # canlı maç izle # liverpool maçı canlı izle # liverpool beinsports izle # canlı izle