Masterchef'te kim elendi? 28 Ağustos Masterchef'e veda eden isim kim?

MasterChef Türkiye'nin 28 Ağustos 2022 Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde eleme adayları arasında sezonun ilk eleme gecesinin heyecanı yaşandı. Peki elenen isim kim oldu?

Masterchef'te kim elendi? 28 Ağustos Masterchef'e veda eden isim kim?

MasterChef Türkiye'nin 28 Ağustos 2022 Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümünde, hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında eleme adayı olarak belirlenen isimler eleme gecesinde kozlarını paylaştı.

Mehmet, Danilo ve Somer şefler, eleme potasındaki yarışmacılardan siyah sarımsak ana malzemesiyle yaratıcılık yemeği yapmalarını istedi. Jüri şefler, eleme adayları tarafından yapılan yaratıcılık yemeklerini tattı ve tadım sonrası eleme potasından çıkan 3 isim Büşra, Dilan ve Gamze oldu.

Potadan çıkamayarak son eleme oyununda karşı karşıya gelen 3 yarışmacı ise Şeyma, Kaan ve Fatma Nur oldu. Şeyma, Kaan ve Fatma Nur, Somer Şef'in imza yemeğini en iyi yapan olmak için mücadele verecek.

İkinci etabın sonunda da eleme adaylarının hazırlamış olduğu yemekler Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadılacak. Şeflerin tadım safhasının ardından 2022 MasterChef hayallerine veda edecek olan isim belli olacak.

# türkiye # Ağustos # son # 2022 # MasterChef # MasterChef kim elendi # masterchef dilan # masterchef burak kaya # masterchef burak # masterchef şefleri # masterchef fatmanur # masterchef kaan # masterchef gamze # Masterchef Çağatay masterclass # masterchef büşra # masterchef şeyma