Gülşen tahliye mi edildi? Gülşen'in ev hapsi ne kadar sürecek?

İmam hatiplilere yönelik söylediği sözler sonrası tepki çeken, geçtiğimiz günlerde hakkında başlatılan ve soruşturmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen ile ilgili karar bugün çıktı. Peki Gülşen tahliye mi edildi? Gülşen ne ceza aldı? Gülşen'in cezası ev hapsine mi çevrildi? Gülşen'in ev hapsi cezası ne kadar? İşte detaylar...

Gülşen tahliye mi edildi? Gülşen'in ev hapsi ne kadar sürecek?

Şarkıcı Gülşen, 4 ay önceki bir konserinde İmam Hatiplilere yönelik birtakım sözler sarfetmişti. Gülşen'in bu sözleri sarfettiği görüntüler geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer almış ve birçok kesimden şarkıcıya tepki yağmıştı.

Gülşen'in sözleri üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek, ünlü şarkıcı hakkında soruşturma başlatmış ve soruşturmanın ardından Gülşen tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.

Şarkıcı Gülşen'in avukatı, ünlü ismin tutukluluğuna itiraz etti. Gülşen ile ilgili karar bugün verildi. Peki Gülşen tahliye mi edildi? Gülşen'in cezası ne oldu? Gülşen ev hapsi cezası mı aldı? Gülşen'in ev hapsi cezası ne kadar sürecek? İşte detaylar...

GÜLŞEN TAHLİYE Mİ EDİLDİ? GÜLŞEN'İN EV HAPSİ CEZASI NE KADAR SÜRECEK?

Şarkıcı Gülşen ile ilgili karar verildi. Avukatı aracılığıyla tutukluluğuna itiraz edilen Gülşen, tahliye edildi. Gülşen, 4. gününde tahliye oldu.

Mahkeme Gülşen'in, ev hapsi şartıyla tahliye edilmesini kararlaştırdı. Gülşen’in dosya davaya dönüşene kadar ev hapsinde kalacağı belirtildi.

Kararda, tahliye kararının "Suçun vasıf ve mahiyeti, delillerin toplanmış olması, kaçma şüphesinin bulunmaması, bakmakla mükellef yaşı küçük çocuğunun olması" nedenlerinden alındığı belirtildi.

# istanbul # gülşen # gülşen ne dedi # Gülşen ne yaptı # Gülşen nerede # Gülşen son dakika # Gülşen haberleri # son dakika gülşen # gülşen ev hapsi # gülşen tahliye