CANLI MAÇ İZLE | Leicester City - Manchester United canlı izle Premier Lig

İngiltere'de Premier Lig'in 5. haftasında heyecan hafta içi oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Leicester City ile Manchester United, King Power Stadium'da karşı karşıya geliyor. Leicester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Leicester City - Manchester United maçı 11'leri neler? Leicester City - Manchester United maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Leicester City - Manchester United canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Leicester City ile Manchester United arasında oynanacak.

Ev sahibi Leicester City, sezona Brentford ile sahasında aldığı 2-2'lik beraberlikle başladı. Leicester City daha sonra deplasmanda Arsenal'a 4-2 mağlup oldu. Ligin 3. haftasında Southampton'ı ağırlayan Leicester City bu maçtan da 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Son maçında Chelsea deplasmanında çıkan Leicester City, rakibine 2-1 mağlup oldu. Premier Lig'de 1 puana sahip olan Leicester City ligde son sırada yer alıyor.

Manchester United, ilk 2 haftada sırasıyla evinde Brighton'a 2-1 ve deplasmanda Brentford'a 4-0 yenilerek yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapmıştı. Yaşadığı mağlubiyetlerin ardından Liverpool'u sahasında 2-1 deviren Manchester United, geçtiğimiz hafta da Southampton'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

LEİCESTER CİTY - MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Leicester City - Manchester United maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

LEİCESTER CİTY - MANCHESTER UNİTED MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # ilk # Premier Lig # son # premier lig izle # premier lig canlı izle # leicester city manchester united maçı saat kaçta # leicester city manchester united saat kaçta