CANLI MAÇ İZLE | Ümraniyespor - Trabzonspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında heyecan başlıyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Ümraniyespor ile Trabzonspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Ümraniyespor - Trabzonspor maçı nereden izlenir? Ümraniyespor - Trabzonspor maçı 11'leri neler? Ümraniyespor - Trabzonspor maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Ümraniyespor - Trabzonspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Ümraniyespor ile Trabzonspor arasında oynanacak.

Ümraniyespor, Süper Lig'de yeni sezona Fenerbahçe deplasmanında aldığı 3-3'lük beraberlikle başladı. Sonraki 3 maçında da sahadan yenik ayrılan İstanbul temsilcisi sırasıyla; Antalyaspor ve Galatasaray'a evinde 1-0, Adana Demirspor'a da deplasmanda yine aynı skorla mağlup oldu. Ligde 1 puanı bulunan Ümraniyespor 17. sırada yer alıyor.

Trabzonspor, bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Bordo-mavililer ligin ilk iki maçında sırasıyla İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmiş ve Hatayspor'u kendi evinde 1-0 yenmişti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri 3. haftada Antalyaspor'a deplasmanda 5-2'lik skorla boyun eğmişti. Trabzonspor son olarak sahasında karşılaştığı Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor ligde topladığı 7 puanla 8. sırada yer alıyor.

ÜMRANİYESPOR - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER

Ümraniyespor: Serkan, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Kartal Kaya, Onur, Oğuz, Sackey, Gheorghe, Umut

Trabzonspor: Taha, Dorukhan, Bartra, Denswill, Eren, Gbamin, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Djaniny

ÜMRANİYESPOR - TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.00'de başlayacak Ümraniyespor - Trabzonspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ÜMRANİYESPOR - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# istanbul # ilk # Ümraniyespor # son # eren # ümraniyespor maçı ne zaman # ümraniyespor maçı hangi kanalda