Feghouli Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Galatasaray'da 5 sezon forma giyen Sofiane Feghouli'den Galatasaray'ı şok eden bir hareket geldi. 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrılan ve kendisine yeni kulüp bulamayan Feghouli, sarı-kırmızılıları FIFA'ya şikayet etti.

Feghouli Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Sabah gazetesinin haberine göre, transfer döneminde hiçbir takımla anlaşamayan ve kulüpsüz kalan, Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti.

Cezayirli futbolcunun 5 sezonluk Galatasaray macerası 31 Mayıs'ta sona ermişti.

Habere göre yıldız futbolcu, FIFA'dan toplam 1.6 milyon Euro (28.5 milyon TL) talep ediyor.

Burak Elmas döneminde sözleşmesi biten Cezayirli oyuncu, birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ederken, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti.

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, bir anda Feghouli'nin gelen 1.6 milyon Euro'luk fatura şokunu yaşadı. 2017 yazında Galatasaray'a gelen 'Soso' lakaplı yıldız oyuncu, 2 şampiyonluğa katkı yaptıktan sonra düşüşe geçti.

SOFİANE FEGHOULİ'NİN GALATASARAY PERFORMANSI

2017 yazında West Ham United'dan 4.25 milyon euro'ya transfer edilen Sofiane Feghouli sarı-kırmızılı ekiple senelik 3.85 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Tecrübeli oyuncu Galatasaray'da geçirdiği 5 sezonda 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. 161 maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu 33 gol attı ve 31 asist yaptı.

# türkiye # Bir # Feghouli