Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanı izle | Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümde neler olacak? Yeni fragman çıktı mı?

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanı izle | Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı

Bir Küçük Gün Işığı, NG Medya imzalı,   ilk bölümü 5 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ın kaleme aldığı, başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay'ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Bir Küçük Gün Işığı her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da ATV'de ekranlara geliyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 5. bölümünün ardından 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor.

10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # eylül # Bir Küçük Gün Işığı # Bir Küçük Gün Işığı izle # Bir Küçük Gün Işığı son bölüm izle # Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm fragmanı