Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Euroleague'de ilk hafta maçında Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da basketbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Bayern Münih - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Euroleague'de 2022-2023 sezonu heyecanı başlıyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek.

Bayern Münih, Almanya Ligi’nin açılış haftasında Ratiopharm Ulm’u ağırlamştı. Mücadelenin ikinci yarısında vites arttıran Bayern Münih, karşılaşmadan 87-80 galip ayrıldı.

Kadrosunu neredeyse baştan sona yenileyen Fenerbahçe Beko sezonu Cumhurbaşaknlığı Kupası ile açtı. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'e kaybeden Fenerbahçe Beko, ligdeki ilk maçında ise Bahçeşehir Koleji'ni 78-72 yendi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları sebebiyle Nemanja Blejica ve Tarık Biberovic, Bayern Münih maçı kadrosunda yer almadı.

Euroleague'de geçmiş sezonlarda iki ekip 11 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 11 maçtan 8'ini kazanırken Bayern Münih ise 3 kez galip geldi.

BAYERN MÜNİH - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Fenerbahçe Beko'nun karşı karşıya geleceği Euroleague'deki bu mücadele 6 Ekim Perşembe günü oynanacak.

Saat 21.30'da başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

# euroleague # Fenerbahçe Beko