AK Partili muhtardan hükümete eleştiri

Üretim kurultaylarında çiftçilerin sorunları ele alındı. Pahalı üretim hem köylüyü zorluyor, hem de alıcıyı. Mazot, gübre, ilaçlara para yetmiyor. Öyle ki bu durum AK Partilileri de canından bezdirdi. Amasya'da üretim devrim kurultayına katılan Aksalur Köyü Muhtarı Ahmet Şilli, hükümetin kendilerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'ten destek istedi.

AK Partili muhtardan hükümete eleştiri

Gece ve gündüzleri yok. Üretmek için bir fiil çalışıyorlar. Çiftçilik yapmak artık çok zor. Maliyetlere güç yetmiyor. Bu durum AK Partili kesimi de isyan ettirdi.

Amasya'da üretim devrimi kurultayına katılan Aksalur Köyü Muhtarı Ahmet Şilli, çiftçinin sorunları için Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'ten destek istedi.

Aksalur Köyü Muhtarı Ahmet Şilli tarım politikasını eleştirdi.

Köylüler tarım kredi ve bankaların pençesinde kıvranıyor.Kurultaya katılan Çiftçi Platformu Başkanı Ömer Sarı tarım bakanına tepki gösterdi:

Ordu'daki kurultayda da balıkçılar sorunlarını anlattı. Perşembe balıkçılar kooperatif başkanı Ünal Karadeniz, çözüm istedi.

Fındık önemli geçim kaynağı kent için. Ziraat Mühendisi Haluk Şensoy, fındığa gerekli değerin verilmediğinden yakındı.

# ordu # ak parti # vatan partisi # ekonomi # hükümet # Doğu Perinçek # çiftçi # üretim # Vatan # muhtar # Gübre # ilaç # mazot