"Baba Sahne" açıldı

Oyuncu Şevket Çoruh, tamamen kendi yatırımı olan "Baba Sahne"yi açtı. Açılış renki anlara sahne oldu. Ünlü oyuncular sahnede şarkılar söyledi. Gecede, Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından verilen Savaş Dinçel Ödülleri de sahiplerini buldu.

"Baba Sahne" açıldı.

Arka Sokaklar dizisindeki "Mesut Komiser" rolüyle toplumun sevgisini kazanan ünlü oyuncuŞevket Çoruh'un sahnesi tapuda "tiyatro" olarak kayıtlı tek yer olma özelliği taşıyor.

Şevket Çoruh'un tamamen kendi yatırımı olan "Baba Sahne"nin açılışı 10 yıl önce hayatını kaybeden usta oyuncu Savaş Dinçel'in 75'inci doğum gününde yapıldı.

Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. "Baba Sahne"nin perdesinden ilk olarak Savaş Dinçel'in torunu ve öğrencileri çıktı. Ardından şarkılar söylendi...

Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın üstlendiği açılış gecesinde, Müjdat Gezen Şevket Çoruh'a İsmail Dümbüllü’nün tulûat fesini devretti.

Her yıl aynı tarihte Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından tiyatro alanında verilen Savaş Dinçel Ödülleri de 10. kez sahiplerini buldu. En İyi Kadın Oyuncu Demet Evgar, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise Erdal Beşikçioğlu aldı.takdim etti.

ulusalkanal.com.tr

# oyuncu # açılış # sahne # Şevket Çoruh # mesut komiser