İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri olaylı başladı! DİSK ile Kamu-Sen Başkanları salonu terk etti

29. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri Ankara'da olaylı başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın düzenlediği etkinlikte önce Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hükûmetin politikalarını savundu. Ardından DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk buna tepki gösterdi. Her iki sendika başkanı da Memur-Sen’i, "hükümetin temsilciliğini yapıyorsun” diyerek protesto etti ve salonu terk etti.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri olaylı başladı! DİSK ile Kamu-Sen Başkanları salonu terk etti

29. İş Sağlığı ve Güvenliği haftası etkinlikleri yandaş sendikacılığa yönelik tepkilere sahne oldu. Memur Sen diğer sendikalar tarafından protesto edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı etkinlikte Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın hükümetin politikalarını savundu. DİSK, KESK ve Kamu Sen'i hedef aldı.

Yalçın konuşması sırasında adeta hükümet sözcüsü gibi ifadeler kullandı. 1 Mayıs kutlamaları üzerinden DİSK’i, kamu çalışanlarının sorunları üzerinden de Kamu-Sen’i suçladı.

Yalçın’a yanıt gecikmedi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Memur Sen’e sert çıkıştı.

Memur Sen’e öfke bununla da sınırlı kalmadı. DİSK Genel Başkanı Kani Beko da Memur Sen Genel Başkanı için “yakala” ifadesini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko tepkilerinin ardından salonu terk etti.

ulusalkanal.com.tr

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri... by ulusalkanal

# ismail koncuk # kani beko