Mehmet Ayvalıtaş davası 25 Mart'a ertelendi

Haziran eylemlerinde hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş Davası'nın 5'inci duruşması görüldü. Kartal Adliyesindeki duruşma, avukatların taleplerinin ardından 25 Mart'a ertelendi.

Mehmet Ayvalıtaş davası 25 Mart'a ertelendi

Haziran eylemlerinde hayatını kaybeden Mehmet AyvalıtaşDavası'nın 5'inci duruşması görüldü. Kartal Adliyesindeki duruşma, avukatların taleplerinin ardından 25 Mart'a ertelendi.

Haziran Direnişinin ilk şehidi Mehmet Ayvaşlıtaş'ın Davası'nın 5'inci duruşması Kartal Adliyesi'nde görüldü. Duruşma, gergin başladı. Mahkeme duruşma salonunun kapısına kilitledi.

8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, aile ve avukatlar dışında kimse alınmadı. Ayvalıtaş ailesine destek için gelenler ve bir çok gazeteci salona giremedi. Duruşma salonunun kapısı içeriden kilitlendi.

Mahkeme tüm tepkilere rağmen kapıyı açmadı ve duruşmaya başladı. Ayvalıtaş ailesinin avukatları, dönemin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve dönemin Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'dan şikayetçi oldu.

Duruşmada, avukatların getirdiği keşif görüntüleri izlendi. Avukatlar, mahkemenin de olay yerinde keşif yaptırmasını istedi.

Kartal Adliyesindeki duruşma, avukatların taleplerinin ardından 25 Mart'a ertelendi.

ulusalkanal.com.tr

# dava # Haziran Direnişi # mehmet ayvalıtaş