Düşen uçakta hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandı

İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden 9 kişi son yolcuklarına uğurlandı. İstanbul, ve Konya'da düzenlenen cenaze törenlerinde acı ve gözyaşı vardı. FETÖ kumpası ile ordudan atılan pilot yüzbaşı Melike Kuvvet'in tabutunun üzerine askeri üniforması konuldu.

Böyle uğurlandı son yolculuğuna Melike Yüzbaşı.

Türk bayrağına sarılmış tabutunun üzerine FETÖ kumpasıyla veda ettiği askeri üniformasını koydular.

Ailesi ve sevenleri de oradaydı. Gözyaşı sel oldu, aktı.

İran'da düşen özel jette hayatını kaybeden 9 kişi son yolculuğuna uğurlandı. Kimi eşine veya kızına kimi de nişanlısı ya da kardeşine gözyaşlarıyla veda etti.

Mina Başaran, Sinem Akay, Jasmin Baruh, Eda Uslu, Liana Hananel, Ayşe And, Aslı İzmirli ve Burcu Urfalı İstanbul'da Melike Kuvvet ise Konya'da toprağa verildi.

Başaran Holding sahibi Hüseyin Başaran eşiyle birlikte kızlerı Mina Başaran'ın tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Uçağın kabin memuru Eda Uslu'nun tabutuna arkadaşları ve sevenleri uzun süre baktı.

1 çocuk annesi Liana Hananel için de Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende yas ve gözyaşı vardı.

İki arkadaş olan Ayşe And ve Aslı İzmirli son yolculuklarına birlikte uğurlandı. Ailesi ve sevenleri de iki arkadaşı yalnız bırakmadı.

Hava kuvvetlerinden FETÖ kumpası nedeniyle atılan yüzbaşı Melike Kuvvet, Mayıs ayında yeniden orduya dönecekti. Ama olmadı.

Memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlanan Melike yüzbaşının göreve döneceği zaman giyeceği Binbaşı üniforması, Türk bayrağı sarılı tabutunun üzerine konuldu.

Uçak kazasında hayatını kaybeden Zeynep Coşkun yarın Bursa'da defnedilecek. Düşen jetin kaptan pilotu Beril Gebeş'in cenazesi için kimlik tespit çalışmaları ise İran'da sürüyor.

ulusal.com.tr

# Mina Başaran # Melike Kuvvet