Cem Korkmaz intihar etti (Cem Korkmaz kimdir?)

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde rol alan ve dizide cep herkülü lakabı ile anılan Cem Korkmaz intihar etti. Cem Korkmaz'ın ölüm haberini, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da doğruladı. Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

Cem Korkmaz intihar etti (Cem Korkmaz kimdir?)

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğini kullanan Tihulu karakterini canlandırmasıyla tanıdığımız, usta oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz intihar etti.

Cem Korkmaz'ın ölüm haberini, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da doğruladı.

Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

Can Yılmaz daha sonra yaptığı paylaşımda, "En azından insanlar ölünce ahlaksızlığınızı bir kenara bırakın be reziller. Acılardan zevk alacak kadar sefilleşmek nasıl bir vicdandır..." dedi.

CEM KORMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu; ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Youtube'da "Oha diyorum!" ve "yapyap" kanalında sunuculuk yaptı. Birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı.

ulusal.com.tr

# Cem Korkmaz