Akar ve Çavuşoğlu'ndan şehit asker Osman Alp için başsağlığı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'de Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp için başsağlığı mesajı yayımladı.

Akar ve Çavuşoğlu'ndan şehit asker Osman Alp için başsağlığı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar, mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 10 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da şehit Piyade Teğmen Osman Alp için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çavuşoğlu, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "İdlib'de Bahar Kalkanı harekat bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Alçakların tümünün kökünü kazıyacağız! Başımız sağ olsun." ifadesini kullandı.

# hulusi akar # Mevlüt Çavuşoğlu # akar # idlib # Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar # çavuşoğlu # Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu # başsağlığı mesajı # Bahar Kalkanı Harekatı # Bahar Kalkanı Harekat