Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran hayatını kaybetti - Balıkesir haberleri

Uzun süredir kanser tedavisi gören Balıkesir Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran (42) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Duran, 2015 yılından bu yana Gömeç'te görev yapıyordu.

Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran hayatını kaybetti - Balıkesir haberleri

Balıkesir’in GömeçKaymakamı Cumhur Duran, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada şunlar denildi:

Uzun süredir kanser tedavisi gören Gömeç Kaymakamımız Cumhur Duran(42) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası olan Duran, 2015 yılından bu yana Gömeç'te görev yapıyordu.

Merhum Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kaymakam Cumhur Duran İçin Düzenlenecek Cenaze Programı:

İlk Tören; 05 Mart 2017 Pazar günü saat 09.30'da Eskişehir Reşadiye Camisinde cenaze töreni düzenlenecek.

05 Mart 2017 Pazar günü İstanbul Eyüpsultan Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Eyüp mezarlığına defnedilecektir.

CUMHUR DURAN KİMDİR

İlçe Kaymakamımız Cumhur DURAN, 28 Ekim 1975 tarihinde Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Askerlik hizmetini 2001/Ağustos-2002/Kasım tarihleri arasında Asteğmen olarak tamamladı.

2006 yılının şubat ayında Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde, Milli Emlak Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Cumhur DURAN, İçişleri Bakanlığı, Kaymakamlık sözlü sınavında başarılı olarak, 10 Ağustos 2006 tarihinde Eskişehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Kaymakam Adaylığı sürecinde sırasıyla, Eskişehir'de İl Valilik stajı, Burdur'da teftiş stajı, Eskişehir/Çifteler İlçesinde refiklik stajlarını tamamladı. Kaymakam Cumhur DURAN, Eskişehir-Günyüzü ve Burdur-Ağlasun İlçelerinde de Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Daha sonra Ankara'da 4 aylık ve İngiltere-Leicester'da 1 yıllık İngilizce dil eğitimini tamamlayıp, 4,5 aylık Kamu Diplomasisi ve Kaymakamlık Kurslarını başarıyla bitirip Kaymakam olarak atandı. Sırasıyla Yozgat-Saraykent, Artvin-Yusufeli Kaymakamlığı ve Hakkâri Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

ulusalkanal.com.tr

# Balıkesir # kaymakam # gömeç