Ankara'da trafikte yaşanan tartışma silahlı yaralama ve darp ile bitti

Ankara'da trafikte yaşanan tartışma silahlı yaralama ve darp ile bitti. Sokağa ters yönden giren bir sürücü aracını yol kenarındaki gençlerin üzerine sürdü, sözlü tartışma çıktı. 4 gencin darp edildiği kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru ise magandalar tarafından silahla bacağından vuruldu.

Önce gençleri darp ettiler, sonra bir polisi yaraladılar. Çok geçmeden kıskıvrak yakalandılar.

Başkentte trafikte başlayan tartışma karakolda bitti.

Olay, dün gece Ankara Çankaya'da, Kültür Mahallesi'ndeki Kocatepe Camisinin arkasında meydana geldi.

İddiaya göre, ters yönden Doktor Mediha Eldem Sokağı'na giren bir sürücü otomobilini yol kenarındaki gençlerin üzerine sürdü. Sözlü tartışmanın ardından otomobilden inen şehir magandası 4 kişi, üzerine araba sürdükleri 4 genci tekme tokat dövdü.

Aynı sokakta oturan polis memuru İhsan U. ve çevredekiler kavgayı ayırmak için müdahale etti. Polis memuru İhsan U. kendisinin polis olduğunu söyleyerek tarafların ayrılmasını istedi ancak başarılı olamadı. Bu sırada otomobildeki kişilerden biri, pala olarak tabir edilen uzun bıçakla diğer vatandaşlara saldırdı.

Bunun üzerine polis memuru havaya ateş açtı, bu da fayda etmedi. Şehir magandaları bu kez polise saldırarak elinden tabancasını aldı. İçlerinden biri tabancanın kabzasıyla önce polisi kafasından yaraladı. Ardından polis İhsan U'ya ateş ederek sol bacağından yaraladı.

Olay yerine gelen ambulanslar ile darp edilen gençler ve bacağından vurulan polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından otomobile binerek kaçan saldırganlar kısa sürede Çankaya'da yakalandı.

ulusal.com.tr

# ankara # maganda